Mindenkinek kötelezően be kell ültetni a nyomkövető chipet?

Mindenkinek kötelezően be kell ültetni a nyomkövető chipet?

„Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.” (Jelenések könyve 13:16-17)

Szép új világ…

A személyazonosság lopás, pénztárca és táskaelvesztés és egy sor egyéb információvesztés elleni védelem megoldásaként beharangozott, mindent magába foglaló, nyomon követő RFID-chip térnyerésének és gyors elterjedésének vagyunk szemtanúi. Azt is tudjuk, hogy a viselőjének megölésére képes RFID-chip mára valósággá vált.
Az természetesen nem kérdés, hogy a világunkat irányító hatalmak minden embert microchippel akarnak ellátni. Számos újsághírben olvashattunk már a különböző bőr alá ültethető micro- és nanochipekről.
Azt azonban sokan nem tudják, hogy az amerikai élelmiszerbiztonsági hatóság az olyan beültethető chipeknek használatát is engedélyezte, amik képesek kárt, például szándékos égési sérülést okozni viselőjének.Az eredetileg bűnözők nyomon követésére kifejlesztett,ciánt tartalmazó microchipet először egy szaúdi-arábiai feltaláló fejlesztette ki. Találmányát, a távirányítással aktiválható, a testbe ciánt fecskendező RFID-chipet Németországban akarta szabadalmaztatni, de a német hatóságok annak veszélyes és egészségre káros hatása miatt megtagadták a bejegyzést. Tehát a chipek már nemcsak információt tárolnak vagy gyűjtenek viselőjükről, de számos egyéb funkcióra is képesek, mint ahogy a fenti YouTube klipben 0:42-nél a riportertől hallhatjuk: „képes megölni, ha nem fogadunk szót.”
Ugyanebben a YouTube klipben hallható Scott Silverman, az Applied Digital Solutions elnökének sokszor idézett interjúja is, akinek mellesleg már a cége által gyártott „VeriChip” van a karjában, amelyben a technológia előnyeit ecseteli a CNBC riporterének.

A VeriChip-et gyártó, most már PositiveID néven futó társaság éppen a napokban jelentette, hogy az izraeli hadsereg is ilyen bőr alá ültethető chipeket rendelt tőlük katonái számára, „katasztrófa felkészülési és vészhelyzet-kezelési programjuk támogatásához.”

Az emberek lassan megszokják a chipeket. A legtöbb ember Magyarországon is csak utólag értesült arról, hogy új, az EU szabványnak megfelelő, már nem az egykori „szabadságot” jelképező kék, hanem vörös útlevele is chipet tartalmaz, illetve, hogy ma már csak ujjlenyomatvétellel kaphat útlevelet. Gondolom, amikor a chipet az útlevélből, vagy személyi igazolványból bőrünk alá akarják költöztetni, sokak „csak” a következő lépést látják majd az elkerülhetetlen folyamatban.

A csip TV reklámja az USA-ban!

RFID Microchip Implant Advertisement

Az új kötelező érvényű törvényről USA

1.

Micro Chip Implants Coming March 23, 2013?

2.

Egy USA polgár reakciója

https://youtu.be/Xip4ZE6GPv4

Ui : A facebook, a gmail, a twitter, az okostévé, a laptopok kamerája – mikrofonja , az okostelefonok. – nos ezek amiket itt felsoroltunk mind képesek a kémkedésre. A kormány ha akarja lehallgathatja az okostelefonod körül zajló eseményeket, és nem kell, hogy telefonálj rajta , elég ah a zsebedben van. Az okostv kamerája premier plába belát a lakásodba, és lehallgathat bárki, ha akar.  A gmailedben, facebookodban stb leírt dolgokat úgyszintén elolvashatja a kormány, ha akarja. Hisz minden szolgáltató felett a kormány áll, ők bárhova belenyúlhatnak..

Mennyire volt érdekes ez a cikk?

Kérünk küldj egy visszajelzést ami fontos számunkra Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Értékelések száma:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük